MENU
klinika

Së bashku me 15 persona të tjerë

Ish Ceo i Vale akuzohet për vrasjen e 270 personave

28.01.2020 - 10:48

Prokurorët e shtetit Brazilian të Minas Gerais akuzuan 16 vetë për vrasje mbi shkatërrimin e një dige Janarin e kaluar që vrau 270 njerëz.

Midis atyre të akuzuar ishte edhe ish CEO i Vale, kompanisë minerare që kishte në pronësi digën, si dhe pesë persona nga firma gjermane që kishin çertifikuar sigurinë e saj.

Për më shumë lajme klikoni në www.konica.al

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Jeta private e themeluesit të “Apple”

Ana e “errët” e Steve Jobs

Jo filantropi e mirëfilltë

83% e ndërmarrjeve bëjnë bamirësi