MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 21 Shkurt 2020

21.02.2020 - 08:46

Euro kap sot vlerën e 121.90 lekëve.
Dollari amerikan, ka rritur vlerën e tij, duke u këmbyer kështu me 112.70 lekë.
Paundi britanik është në vlerën e 145 lekëve.
Dollari kanadez, ka pësuar ndryshim pozitiv duke kapur vlerën e 84.80 lekëve.
Franga zvicerane, këtë fillim fundjave e gjejmë në vlerën e 114.20 lekëve.
Dhe së fundmi jeni japonez këmbehet me 0.93 lekë.


Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion: