MENU
klinika

Në ditët e para të shkurtit

Durrës/ Në kalatat portuale ankorohen 11 anije tregtare

04.02.2020 - 14:21

Ditët e para të muajit shkurt kanë nisur me intensitet përpunues në kalatat portuale të Portit më të madh në vend.

Sipas të dhënave të Dispeçerisë së APD-së, 9 anije tregtare janë ankoruar në kalatat portuale nr. 1, 4, 5, 10, 11 dhe 6. Gjatë fundjavës janë përpunuar 6 anije tregtare me rreth 10, 017 ton mallra të ndryshme dhe 1, 344 kontejnerë.

Ndërkohë, aktualisht në kalata dje u shkarkuan 3 anije tregtare me rreth 13 ton mallra, kryesisht melaminë dhe hekur, të ankoruara në kalatat nr. 1, 4 dhe 5.

Qendra e Informacionit në APD bën me dije se 2 anije tregtare erdhë pasditen e djeshme, nga të cilat u përpunuan afro 3, 250 ton mallra dhe 207 copë kontejnerë.