MENU
klinika

Konfindustria pezullon vendimin

Kompanitë celulare drejt rritjes së tarifave

16.02.2020 - 10:59

Konfindustria mbështet vendimin e Autoritetit të Konkurrencës për pezullimin përkohshëm të rritjes në grup të tarifave nga kompanitë e telefonisë së lëvizshme.

Përmes një komunikate për media Gjergj Buxhuku Administrator i Përgjithshëm në të cilin Konfindustria bën me dije se është në mbështetje edhe me fillimin e procedurave të hetimit për dyshime për shkelje të kushteve të konkurrencës dhe marrëveshje të ndaluara në treg nga operatoret.

konica ekonomiakonica ekonomia mobile

Gjithashtu, Konfindustria kërkon nga Kuvendi i Shqipërisë, që të thërrasë në mënyrë sa më të shpejtë në dëgjesë entin rregullator të telekomunikacioneve AKEP për të vlerësuar arsyet e lejimit nga ana e tij për rritjen në grup të tarifave nga kompanitë celulare.

AKEP është institucion në varësi të drejtpërdrejtë nga Kuvendi i Shqipërisë.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Kryeson industria përpunuese

Bizneset rrisin shpenzimet për paga

300-400 euro në një drejtim

Çmenden çmimet e biletave nga Shqipëria