MENU
klinika

"Receta e mamit"

Gjokse pule të mbushura me asparag

22.03.2020 - 13:36
  • Persona: 4
  • Koha e përgatitjes: 10 minuta 
  • Koha e gatimit: 30 minuta

INGREDIENTËT

  • 4 gjokse pule
  • 1 lugë gjelle hudhër pluhur
  • Pak spec të kuq pluhur
  • Kripë, piper
  • 12 degë asparag
  • 1 filxhan me domate të thara
  • 4 feta djathë mozzarella
  • 1 lugë gjelle vaj ulliri

UDHËZIMET

  1. Parangrohni furrën në 200 gradë Celsius.
  2. Gjokset e pulës i lani mirë dhe i marinoni me kripë, piper, hudhër dhe spec të kuq pluhur.
  3. Gjokset e pulës i ndani pak përgysmë, por jo krejtësisht.
  4. Tek secila prej tyre fusni 3 asparag, 2 domate të thara, nga 1 fetë mozzarella.
  5. Tani i vendosni në një tigan dhe i skuqni për 5 minuta nga secila anë.
  6. Në fund i vendosni në një tavë të gjitha gjokset e pulës dhe i fusni në furrë të piqen për 15 minuta në temperaturë 180 gradë.