MENU
klinika
"Receta e mamit"

Tavë me kofshë pule dhe oriz

"Receta e mamit"

Dredhanik me arra dhe sherbet

Koha e përgatitjes: 30 minuta Koha e gatimit: 1 orë Receta per: 5 persona Ju...

"Receta e mamit"

Pastiço me mish dhe beshamel

Koha e përgatitjes: 20 minuta Koha e gatimit: 30 minuta Receta per: 5 persona Pastiço...

"Receta e mamit"

Dulce de leche: Shije karameli nga Amerika Latine

Dulce de leche, receta origjinale, e parezistueshme me shije ‘caramella mou’  mund të përdoret në...

"Receta e mamit"

Si të bëjmë një sallatë turke

Koha e përgatitjes: 5 minuta Koha e gatimit: 5 minuta Receta për: 4 persona INGREDIENTËT...

"Receta e mamit"

Bukë me banane dhe karota, për t’i shtuar lezetin vakteve tuaja!

Koha e përgatitjes: 20 minuta Koha e gatimit: 40 minuta Receta për: 5 persona Bukë...

"Receta e mamit"

Penne me spinaq dhe domate të thara

Koha e përgatitjes: 10 minuta Koha e gatimit: 10 minuta Receta për: 4 persona Nuk...

"Receta e mamit"

Sallatë me brokoli lidhur me salcë hudhrash

Koha e përgatitjes: 5 minuta Koha e gatimit: 10 minuta Receta për: 4 persona Ia...

"Receta e mamit"

Receta e pastave “Alfredo”, më të njohurat kudo në botë!

Koha e përgatitjes: 10 minuta Koha e gatimit: 10 minuta Receta per: 4 persona Duhen...

"Receta e mamit"

Byreçka të mbushura me lakër dhe djathë janë mrekulli!

Koha e përgatitjes: 10 minuta Koha e gatimit: 25 minuta Receta per: 4 persona Në...

"Receta e mamit"

Cupcake të shijshëm me krem pastiçerie

Koha e përgatitjes: 15 minuta Koha e gatimit: 20 minuta Receta per: 4 persona Nëse...

"Receta e mamit"

Sallatë e çastit me avokado, misra dhe vezë

Koha e përgatitjes: 10 minuta Koha e gatimit: 10 minuta Receta per: 4 persona Sallatë...