MENU
klinika

Shpërndahen 22 mijë maska

Koronavirusi/ Dy dhoma karantinë në spitalin e Fierit

09.03.2020 - 17:12

Kur në vendin tonë janë regjistruar dy raste me koronavirus, autoritetet shëndetësore kanë ndërmarrë një sërë masash për t’ju paraprirë peripitimit të situatës.

Spitali i Fierit ka ndërmarrë një sërë masash shtesë, ndërsa ka krijuar dy dhoma karantinë. ‘BalkanWeb’ mëson se këto dhoma janë vendosur në repartin infektiv. Ndërkohë, Kuçi pohon ndër të tjera se janë shpërndarë 22 mijë copë masa si dhe pajisje me sasitë e nevojshme të oksigjenit.

Po ashtu bëhet e ditur se personat që vijnë nga zonat e kuqe, u merret mostra dhe nëse dalin pozitiv do të dërgohen në Tiranë.