22.03.2020 - 13:38
Me këtë metodë e gjithë familja juaj do e “përlajë” lulelakrën!
INGREDIENTËT
- ¾ filxhanë me qumësht
- Lëkura 2 limonave
- Lëngu i 2 limonave
- ½ filxhan me galetë
- Kripë, piper
- 1 lulelakër
- Vaj luledielli për skuqje
UDHËZIMET
- Në një tas të vogël bashkoni qumështin dhe lëngun e 2 limonave. I lini mënjanë për 10 minuta.
- Në një tas shtoni miellin.
- Ndërkohë në një tas tjetër bashkoni galetën, lëkurën e 2 limonave, kripë dhe pipër të zi.
- Lulelakrën e ndani në copa të vogla. Filloni i lyeni copat me radhë tek të tria masat.
- Në fund i vendosni për t’i skuqur në një tigan me vaj luledielli të nxehur. Ju bëftë mirë!