MENU
klinika

Në të gjitha lagjet e qytetit

Nis dezinfektimi në qytetin e Korçës

22.03.2020 - 17:15

Pas konfirmimit të 3 rasteve me Covid 19 në Korçë burime zyrtare bëjnë të ditur se ka filluar dezinfektimi në lagjen e 32-vjeçarit të prekur me koronavirus. Ndërkohë dezinfektimi është shtrirë në të gjitha lagjet e qytetit si masë mbrojtëse.

Sa i përket lokalit të cilin ai menaxhon është mbyllur vullnetarisht në ditën e parë kur koronavirusi mbrriti në Shqipëri pra përpara daljes së urdhrit.

kolana e librave

Edhe përpara konfirmimit të 32-vjeçarit me Covid 19 lokali është dezinfektuar në kuadër të masave për mbrojtjen nga koronavirusi.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Menaxheri i një lokali dhe çifti i të moshuarve

Tre të dyshuar më koronavirus në Korçë