MENU
klinika

Vatra të reja

Katër rastet me Covid 19 në Shkodër

10.04.2020 - 10:41

Shkodra regjistroi katër raste të reja me Covid 19 në 24 orët e fundit.

kolana e librave

Rastet janë të gjitha vatra të reja, nuk kanë lidhje me dy familjet e mëparshme në Kiras dhe Dobraç. Në total numri i të infektuarve në bashkinë e Shkodrës shkon në 49 raste.