MENU
klinika

Mesazhi sensibilizues

Nëna e Rita Orës në frontin e Covid-19

07.04.2020 - 12:12

Nëna e Rita Orës është bashkuar me Shërbimin Shëndetësor Britanik(NHS), duke ndihmuar pacientët të përballojnë traumat nga Covid-19, pasi ajo është një psikiatre.

Vera është angazhuar kundër Koronavirusit në Britani që në ditët e para ku kishte thënë se “duhet lënë gjithçka menjanë dhe të përballemi me pandeminë”.

kolana e librave

Sot, ajo ka postuar një videomesazh, e porsakthyer nga puna ku jep një mesazh për të gjithë që të “rrimë në shtëpi”.

“Detyra thërret! Ju lutem qëndroni në shtëpi sa më shumë që mundeni, ne po bëjmë më të mirën”, ka thënë Vera