MENU
klinika

"Receta e mamit"

Panine me mish pule dhe 2 truke si ta shijoni në maksimum

20.04.2020 - 15:25

Koha e përgatitjes: 5 minuta

Koha e gatimit: 2 minuta

Receta per: 1 persona

INGREDIENTËT

  • 2 feta bukë integrale
  • 1 lugë gjelle majonezë
  • 3 shirita të hollë me mish pule ( i skuqur paraprakisht me pak kripë)
  • 1 fetë djathë picash
  • Trumzë e freskët

UDHËZIMET

  1. I ngrohni fetat e bukës tek tosti i nxehur paraprakisht.
  2. Më pas e lyeni secilën me majonezë, i shtoni pak trumzë, djathin dhe në fund mishin e pulës.
  3. I vendosni sipër fetën tjetër të bukës.
  4. Thekeni në toster për 3-4 minuta derisa djathi të shkrijë.
  5. E ndani sanduiçin përgjysmë dhe shijojeni!