MENU
klinika

"Receta e mamit"

Receta italiane e një sanduiçi kaprez

14.04.2020 - 16:38

Koha e përgatitjes: 10 minuta 

Koha e gatimit: 4 minuta

Receta per: 2 persona

INGREDIENTËT

  • 1 bukë e rrumbullakët
  • Disa gjethe borziloku
  • 2 domate
  • Mozzarella e freskët
  • Pesto e çastit
  • Vaj ulliri

UDHËZIMET

  1. Bukën e ndani në feta-feta.
  2. E lyeni secilën me sasinë e dëshiruar të pestos.
  3. Shtoni nga 1 fetë djathë mozzarella, 1 fetë domate, pak borzilok dhe sipër i vendosni feten tjetër të bukës.
  4. E lyeni bukën me pak vaj ulliri, me ndihmën e një furçeje. E lyeni nga të dyja anët.
  5. Tani e fusni në toster dhe për 4 minuta sanduiçi kaprez është gati për t’u ngrënë!