MENU
klinika

"Receta e mamit"

Fileto pule me perime në zgarë, vakti fantastik me pak kalori

02.06.2020 - 14:22

INGREDIENTËT

  • Rukola
  • Patëllxhanë
  • Spec
  • Kërpudha
  • Fileto pule
  • Kripë
  • Piper
  • Pluhur hudhre
  • Vaj ulliri
  • Uthull

UDHËZIMET

  1. Në fillim lani, pastroni dhe prisni perimet sipas dëshirës.
  2. Në një enë hidhni erëzat dhe pak vaj ulliri dhe marinoni filetot.
  3. Merrni kërpudhat dhe skuqini në një tigan me pak vaj ulliri deri sat ë zbuten pak.
  4. Perimet e tjera marinojini me erëzat dhe vajin dhe futini në zgarë.
  5. Pasi perimet janë pjekur nga të dyja anët hiqini nga furra dhe lërini mënjanë.
  6. Merrni filetot dhe futini në zgarë për 10-15 minuta.
  7. Pasi janë pjekur i bashkoni me perimet dhe kërpudhat në enën ku doni ti servirni.