MENU
klinika

Izolohet një pjesë e stafit dhe disa të burgosur

Infermierja e burgut të Fierit pozitive me COVID-19

27.06.2020 - 12:05

Një tjetër rast i ri me koronavirus është regjistruar sot në Fier. Mësohet se bëhet fjalë për një infermiere të burgut të Fierit, e cila pas testit rezultoi pozitive.

Deri më tani nuk dihet se nga është infektuar infermierja, ndërkohë ajo është izoluar në banesën e saj pasi ka shfaqur edhe simptoma të virusit.

kolana e librave

Po ashtu, në këto kushte, janë izoluar dhe disa kolegë të saj në burg, si dhe të burgosur, të cilët kanë marrë shërbime nga infermierja.