MENU
klinika

Ja ç'thotë shkencëtarja britanike

Në hënën e Jupiterit ka jashtë-tokësorë që duken si oktapodë

15.07.2020 - 16:41

Një shkencëtare britanike me emrin Monika Grejdi (Monica Grady) së fundi erdhi në mbështetje të jetës jashtë-tokësore në Evropë. Evropa është hëna e gjashtë më e madhe në sistemin tonë diellor, dhe mund të ketë kushte të përshtatshme për zhvillimin e jetës.

Kjo është është një prej 79 hënave të Jupiterit.

Gjuetia e alienëve mund të jetë një aktivitet mjaft shpresëdhënës.

Njëra ndër shkencëtaret më të mira britanike të hapësirës, prefesoresha Monica Grady, iu dha të gjithë eksploratorëve kozmikë një dozë të madhe shprese në fjalimin e saj të fundit, shkruan BTH, përkthen Periskopi.

Ajo tha se është e bindur në që në hënën e Jupiterit ka disa forma të jetës.

Këto gjallesa nuk do të dukeshin si njerëzit, por më shumë si “oktopodët” dhe është e mundshme që qëndrojnë në ujëra të ftohta.