MENU
klinika

Infektohen dy gjyqtarë,

COVID-19 hyn në Gjykatën e Vlorës!

03.11.2020 - 10:44

Dy gjyqtarë në Gjykatën e Vlorës kanë rezultuar pozitivë për koronavirusin.

Bëhet me dije se edhe katër punonjës të tjerë në këtë gjykatë kanë shfaqur simptoma dhe iu është marrë tamponi dhe janë në pritje të përgjigjes.

Mëshet se personat janë karantiruar në shtëpi.

Edhe pse disa punonjës kanë rezultuar pozitivë me Covid-19, puna vazhdon në këtë institucion, por janë shtyer disa seanca.