MENU
klinika

4 nga 5 edukatoret dalin pozitive

Covid-19 mbyll kopshtin në Orikum!

02.11.2020 - 11:32

Një kopsht në Orikum është mbyllur pasi 4 nga 5 edukatoret që punojnë aty kanë dalë pozitive me Covid-19.

Menjëherë, nga autoritetet është bërë mbyllja e kopshtit dhe ambientet janë dezinfektuar, ndërsa pjesës tjetër të stafit i është marrë tamponi dhe priten rezultatet. Gjithashtu, edhe në Vlorë është mbyllur kopshti nr.10 pasi një edukatore ka dalë pozitive me Covid-19.

Kujtojmë se, në bazë të përditësimit të fundit të Ministrisë së Shëndetësisë, në 24 orët e fundit (1 nëntor) kanë humbur jetën 9 qytetarë dhe nga 1472 testime kanë dalë pozitivë 327 qytetarë.