MENU
klinika

“Duam pagat tona, jo lëmoshë”

Hyn në ditën e 19-të greva e grave naftëtare në Ballsh

02.11.2020 - 10:45

Ka hyrë në ditën e 19-të greva e urisë e grave që janë pjesë e Rafinerisë së Naftës në Ballsh.

Ndërsa gjendja e tyre shëndetësore rëndohet, gratë shprehen të vendosura t’i shkojnë deri në fund kësaj greve, deri sa të marrin pagat e tre, ndërsa shprehen se nuk kanë nevojë për lëmoshë.

“Jemi gra të lodhura nga hallet dhe puna nder vite dhe sot jemi në rrugë, duam 13 pagat e fituara me drejtësi. Kemi hyrë pa lejen e bashkëshortëve dhe na mbështesin në këtë grevë. Sot është e hënë, mbani një seancë për gratë naftëtarë”,- shprehen gratë njëzëri.