MENU
klinika

"Shqiptarja"

Feminiteti në sytë e piktorëve të huaj

25.01.2021 - 13:14

         Gruaja shqiptare është njohur në botë, për dy tipare themelore: fisnikëria dhe besnikëria – gjithmonë e admiruar për bukurinë e pashoqe.

Disa nga pikturat më të njohura, realizuar mjeshtërisht nga piktorët e hua, të cilën janë magjepsur nga bukuria natyrale e grave shqiptare.

“Zonja e fisnikërisë shqiptare”, nga piktori: J.Frederik

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Kryevepra e piktorit në muzeun 'Van Gogh'

“Luledielli” në gjendje kritike…