MENU
klinika

Aksidenti i rëndë në Elbasan

Fugoni me pasagjerë përplaset me makinën

03.01.2021 - 20:27

Dy automjete janë përfshirë në aksident në aksin Elbasan-Metalurgji.

Dyaksiddntshohet që të plagosur kanë mbetur 9 persona. Si pasojë e aksidentit aksi Elbasan-Metalurgji është i mbingarkuar me automjete për shkak të kthimit të qytetarëve që kanë festuar në lindje të vendit.

Ndërkohë policia dhe shërbimi zjarrfikës kanë shkuar në vendin e ngjarjes dhe këta të fundit janë duke punuar për të nxjerrë nga automjetet personat që kanë mbetur brenda.

Po ashtu policia ka bërë të mundur edhe devijimin e trafikut, per te lehtesuar qarkullimin nderkohe qe grupi hetimor po punon ne vendin e ngjarjes.