MENU
klinika

“S’të bëjnë më krahët të punosh”

Breshëri shkatërron gjithçka në fshatin Muçan

19.06.2021 - 11:29

Stuhia e breshërit që pushtoi pasditen e djeshme Elbasanin, shkatërroi totalisht të gjithë të mbjellat.

Sikurse shihet edhe nga pamjet stuhia e breshrit ka dëmtuar gjithë parcelën me rrush në fshatin Muçan, njësia Tregan, në Elbasan.

Mësohet se stuhia ka zgjatur rreth 30 minuta, por tashmë fermerët janë të shqetësuar për shkatërrimin që moti u shkaktoi të mbjellave të tyre dhe pemëtarisë.

“S’të bëjnë më krahët të punosh”, thonë ata.