MENU
klinika

Ishte ndërtuar në trotuar

IKMT shemb “Kalin e Trojës” pa leje në Elbasan

14.07.2021 - 11:31

Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit (IKMT) ditën e sotme ka njoftuar se ka shembur strukturën prej betoni në Elbasan që njihej si “Kali i Trojës”.

Sipas IKMT kjo ndërtesë ishte pa leje dhe pengonte lëvizjen e qytetarëve pasi ishte ndërtuar në trotuar.

Prej vitesh kjo ndërtesë ndodhet në Elbasan duke u bërë pengesë për qytetarët, por sot IKMT e ka rrafshuar.