MENU
klinika

“I shpëtova jetën, unë e dua vajzën time”

Babai i Britney Spears rrëfen të pathënat

19.12.2022 - 12:19

Babai i Britney Spears, Jamie ka bërë së fundmi një reagim të fortë për këngëtaren. Ai ka thënë se Britney do kishte vdekur nëse ai nuk do të ishte.

“Ajo konservatore ishte një kohë djallëzore, dhe pa të nuk e di nëse ajo do të ishte gjallë tani”, theksoi Jamie Spears.

Edhe pse ai është parë si një njeri që ka kontrolluar jetën e vajzës së tij, Jamie ka thënë se e do me gjithë zemër të bijën.

“Unë e dua vajzën time me gjithë zemër dhe shpirt. Kjo situatë mes nesh është thjesht e tmerrshme”.

“Qëllimi im kryesor ishte të ktheja Britney-n me fëmijët e saj në një marrëdhënie të rehatshme. Dhe kujdestaria, siç thashë, i dha Kevinit një ndjenjë paqeje dhe mbrojtjeje. Rregullat e gjyqtarit (të cilat kërkonin që Jamie të mbikëqyrte kohën e hyrjes së Britney me djemtë e saj) ishin një mjet i shkëlqyeshëm”, vijoi më tej Jamie.

“Ne të gjithë mund të ndihmonim që djemtë të shkonin dhe të shkonin te mjekët, ata nuk shkuan kurrë në shkollë një ditë pa drekë. Kujdestaria u sigurua gjithashtu që djemtë të mos dilnin kurrë nga ajo shtëpi pa siguri”, vijoi ai.

“Ajo ishte e thyer. Ajo nuk kishte asnjë para. Konservatori vendosi një burim ku ajo mund të kthehej financiarisht. Dhe ne punuam – dhe ajo punoi – dhe ajo u ngrit financiarisht”, përfundoi babai i këngëtares.