MENU
klinika

Ja çfarë ka ndodhur

Aplikacioni i ri Threads ka një problem të madh, ankohen përdoruesit!

12.07.2023 - 08:15

Threads, aplikacioni i mediave sociale që synon të rivalizojë Twitter, sipas të dhënave të reja, ka regjistruar më shumë se 100 milionë përdorues në më pak se pesë ditë. Kjo do të thotë se Threads, i lançuar nga pronari i Instagramit, Meta, ka mposhtur një rekord të vendosur nga aplikacioni ChatGPT i Open AI. Temat u shfaqën drejtpërdrejt në dyqanet e aplikacioneve Apple dhe Android në 100 vende të mërkurën e kaluar.

Ndërkohë që përdoruesit kanë shijuar njohjen me aplikacionin e ri, shumë prej tyre kanë pohuar se ai po e konsumon shumë shpejt baterinë e tyre. Disa përdorues të frustruar kanë hyrë në Twitter për të diskutuar këtë çështje duke thënë: “Pra, a e keni vënë re që bateria e smartphone-it tuaj të shkarkohet pas instalimit të aplikacionit?” Threads është një platformë bisedash e bazuar në tekst, e cila është e lidhur me Instagram, duke i lejuar përdoruesit të ndjekin llogaritë për të cilat tashmë janë të interesuar në platformë.

Sigurisht që u kthye në një ‘trend’ kjo platformë dhe shumë figura dhe organizata të njohura i janë bashkuar Threads, duke përfshirë këtu Shakira, Jennifer Lopez, Stephen Curry, Pharrell Williams dhe Oprah Winfrey, të cilët kanë postuar në mënyrë të vazhdueshme dhe kanë qenë mjaft aktiv në platformë. Kompani të tilla si Netflix, Spotify, Amazon dhe Coca-Cola kanë krijuar gjithashtu llogari zyrtare të Threads.