MENU
klinika

Kur do merret vendimi për inceneratorin e Elbasanit

Ish-ministri dorëzon raportin mjekësor në GJKKO!

21.09.2023 - 11:26

Ish-ministri i Mjedisit, Lefter Koka ka dorëzuar në GJKKO një raport mjekësor për gjendjen e tij shëndetësore, ku shprehet se nuk është mirë.

Ndërkohë vendimi për inceneratorin e Elbasanit nga Gjykata e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar do të shpallë me 5 tetor vendimin për inceneratorin e Elbasanit, raporton gazetarja Klodiana Lala.

Nga ana tjetër kompania Albtek Energy shpk, pretendon se nuk ka kryer korrupsion për shkak se janë paguar punonjësit dhe inceneratori është ndërtuar.

Ndërsa avokati i kompanisë ka theksuar se është cenuar parimi i gjësë së gjykuar, për shkak të vendimit nga gjykata e Elbasanit që e ka pushuar çështjen.