MENU
klinika

Policia Rrugore bën ‘bilancin’!

Në një javë, 1400 shoferë të ndëshkuar me gjoba

29.09.2023 - 14:42

Gjatë një jave Policia Rrugore Durrës ka arrestuar 3 shoferë dhe ka vënë nën hetim një tjetër, për shkelje të rregullave të qarkullimit. Ndërsa 1400 drejtues mjetesh janë ndëshkuar me gjobë.

Nga kontrollet intensive të kryera me qëllimin parandalimin e aksidenteve rrugore, efektivë të Policisë Rrugore kanë evidentuar raste të shumta shkeljesh.

Në pranga kanë rënë 3 drejtues automjetesh dhe është vënë nën hetim në gjendje të lirë një tjetër për drejtim të parregullt të mjetit.

Ndërsa janë ndëshkuar me gjobë 1408 shoferë.

-738 drejtues mjetesh janë ndëshkuar për qarkullim me shpejtësi tej normave të lejuara;

-67 drejtues mjetesh janë ndëshkuar për parakalime të gabuara;

-112 drejtues automjetesh janë ndëshkuar për mosvendosje të rripit të sigurimit;

-31 drejtues motomjetesh janë ndëshkuar për mosvendosje të kaskës mbrojtëse;

-460 drejtues mjetesh janë ndëshkuar për pushim të mjetit në kundërshtim me sinjalistikën rrugore.