MENU
klinika

9 mënyra të zgjuara

Si ta përdorni dezinfektuesin për pastrim në shtëpi

30.11.2023 - 18:46

Shanset që ju të keni një shishe me alkool në vendin ku mbani ilaçet në shtëpi janë të sigurta! Lëngu antibakterial është një element kryesor që duhet sidomos për ndihmën e parë në kushtet e shtëpisë.

Nëse keni alkool të fortë, mund ta përzieni me pak ujë dhe kështu ju krijoni një locion ideal për pastrimin në shtëpi.

A e dinit që përpara se ta përdorni për të pastruar plagët, dezinfektuesi mund të jetë perfekt për të pastruar shumë gjëra në shtëpi, nga dyshemeja te pikturat e fëmijëve në mur etj.

Ja nëntë mënyrat si ta përdorni atë efektivisht:

9 mënyra të zgjuara si ta përdorni dezinfektuesin për

#1 Mund të shpëtoni nga insektet nëse fërkoni dyshemenë me dezinfektues

9 mënyra të zgjuara si ta përdorni dezinfektuesin për
#2 Dysheme të pastra dhe me shkëlqim

9 mënyra të zgjuara si ta përdorni dezinfektuesin për
#3 Pastroni tualetin

9 mënyra të zgjuara si ta përdorni dezinfektuesin për
#4 Mund të zhdukni vizatimet që fëmijët tuaj kanë bërë në muret e shtëpisë, dollapë etj

9 mënyra të zgjuara si ta përdorni dezinfektuesin për
#5 Pastroni sipërfaqet metalike, të frigoriferit, sobës, lavatriçes etj

9 mënyra të zgjuara si ta përdorni dezinfektuesin për
#6 Grilat e dritareve super të pastra

9 mënyra të zgjuara si ta përdorni dezinfektuesin për
#7 Largon etiketat nga kavanozat dhe shishet e qelqit

9 mënyra të zgjuara si ta përdorni dezinfektuesin për
#8 Mund të pastroni sfungjerët

9 mënyra të zgjuara si ta përdorni dezinfektuesin për
#9 Ndihmon në dezinfektimin dhe heqjen e erës së keqe nga këpucët

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN