MENU
klinika

Nis më 13 janar

Lista e re për BBVA-3: 15 VIP-at që thuhet se do të bëhen pjesë

01.01.2024 - 10:05

“Big Brother VIP Albania 3” do të nisë më 13 janar 2024, duke hapur dyert për konkurrentët e rinj. Deri më tani, përflitet se shumë persona të famshëm do të bëhen pjesë e këtij programi. Së fundmi, Xing.al pretendon se ka zbuluar 15 banorët e parë që do të bëhen pjesë e shtëpisë. Disa burime thonë për Anabel se kjo mund të jetë vërtet lista përfundimtare.

Adel Lami

Lista e re për BBVA-3: 15 personazhet që thuhet se do të

Albi Nako

Lista e re për BBVA-3: 15 personazhet që thuhet se do të

Alfio Rrotani

Lista e re për BBVA-3: 15 personazhet që thuhet se do të

Dorina Mema

Lista e re për BBVA-3: 15 personazhet që thuhet se do të

Drini Zeqo

Lista e re për BBVA-3: 15 personazhet që thuhet se do të

Endrik Beba

Lista e re për BBVA-3: 15 personazhet që thuhet se do të

Fation Kuqari

Lista e re për BBVA-3: 15 personazhet që thuhet se do të

Ksenja

Lista e re për BBVA-3: 15 personazhet që thuhet se do të

La Fazani

Lista e re për BBVA-3: 15 personazhet që thuhet se do të

Partnerja dhe mamaja e Klinton Zeqirajt (një banor i vetëm)

Lista e re për BBVA-3: 15 personazhet që thuhet se do të

Rike Roci

Lista e re për BBVA-3: 15 personazhet që thuhet se do të

Roza Lati

Lista e re për BBVA-3: 15 personazhet që thuhet se do të

Sara Gjordeni

Lista e re për BBVA-3: 15 personazhet që thuhet se do të

Sardi

Lista e re për BBVA-3: 15 personazhet që thuhet se do të

Zamira Kita

Lista e re për BBVA-3: 15 personazhet që thuhet se do të