MENU
klinika

Vjen me përmirësimet edhe të kamerës

Përditësimi i sigurisë për serinë Galaxy S24

28.03.2024 - 10:10

Samsung ka lëshuar përditësimin e sigurisë të radhës për serinë Galaxy S24, i cili vjen me përmirësimet e sigurisë dhe kamerës.

Përditësimi përmirëson cilësinë e imazhit në dritë të ulët të linjës Galaxy S24 dhe saktësinë dhe ekspozimin e balancës së bardhë të kamerës, përcjell Telegrafi.

Ai gjithashtu rrit qartësinë e tekstit në fotot me zmadhim të lartë dhe saktësinë e ngjyrave në aplikacionin e kamerës ExpertRAW.

Për më tepër, siç u premtua në shkurt, Samsung shtoi mbështetje për videot me rezolucion 480p në veçorinë Instant Slow-Mo me “Përditësimin e Prillit 2024”.