MENU
klinika

Ja përse janë shfaqur problemet

Nuk po poston dot asgjë në Instagram? S`je vetëm

02.04.2024 - 09:52

Përdoruesit e Instagram-it raportuan probleme me platformën minutat e fundit, sipas Down Detector.

Një përdorues raportoi se aplikacioni ‘Nuk më lejon të komentoj, edhe në postimet e mia … thotë se është për të mbrojtur komunitetin … kështu që në thelb nuk mund të bëjë atë që duhet të bëhet në aplikacion … të jetë social dhe të angazhohem.’

Ndërkaq nga Instagram dhe META nuk ka asnjë lajm.