MENU
klinika

Përgjigjet mjeku

Kam mungesë të energjsë. Çfarë duhet të bëj?

21.05.2024 - 09:20

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet mjekut dhe pacientit.

Nëse keni ndonjë pyetje, për gjithçka që ju shqetëson në shëndetin tuaj, këtu do të merrni përgjigje nga mjekë me eksperiencë, pa rezervime takimesh dhe duke shmangur radhët e gjata.

Pacienti: Kam mungesë të energjsë. Çfarë duhet të bëj?

Mjeku: Zgjidhja është mjaft e thjeshtë dhe mjaft praktike

1.Freskohuni apo hidratohuni me ujë dhe kripë me minerale

2.Dilni në mëngjes dhe bëni tokëzimin (ora 6:00-7:00)

3.Ecni zbathur

4.Shëtisni në oraret 6:00-7:00,të mos keni ngrënë mëngjes! Mos konsumoni kafe.

5.Konsumimi i kafes pas ores 12:00

6.MERRNI MAGNEZIUM! (Organik,i cili përthithet-malat-glycinat-taurat-treonat)

Bëjeni këtë për 1 javë dhe pastaj nuk do shëtisni doktor më doktor! Lërini CT-ët dhe rezonancat kushtueshme,por rikthejuni natyrës tuaj biologjike!

Nëse keni edhe ju pyetje, dhe doni të merrni një përgjigje të shpejtë nga mjekët e “spitalit tonë online”, klikoni këtu. Identiteti juaj do të mbetet anonim.