26.04.2020 - 13:26
INGREDIENTËT
- 1 bukë e bardhë për brusketa
- 1/3 filxhan me vaj ulliri ekstra të virgjër
- 4 thelpi hudhra të grimcuara
- 2 lugë gjelle majdanoz i freskët
- Piper i zi
- 4 lugë gjelle djathë parmigiano i grirë imët
UDHËZIMET
- E prisni bukën në 12 feta të vogla.
- Në një tas të vogël përzieni vajin e ullirit, hudhrat dhe majdanozin.
- I përzieni mirë derisa të krijoni një lloj salce.
- Merrni një tavë dhe vendosni një letër kuzhine poshtë.
- Radhisni fetat e bukës dhe me ndihmën e një furçeje filloni t’i lyeni me salcën që përgatitët.
- Spërkateni secilën me djathë parmigiano dhe pak piper.
- I fusni në furrë, 5 minuta në 200 gradë. Shijojini!