13.05.2020 - 15:27
INGREDIENTËT
- 3 thelpinj hudhër
- Xhinxher
- 2-3 lugë pluhur kerri
- 1-2 lugë borzilok i grirë
- 1-2 rigon i thatë
- Spec djegës pluhur
- Domate të konservuara 400gr
- 400 gr qumësht kokosi
- 250 gr qiqra
- 450 gr njoki
UDHËZIMET
- Si fillim vendosni njokit të ziejnë.
- Në një tenxhere të lyer me vaj hidhni qepën, hudhrat dhe xhinxherin të skuqen për 5 minuta.
- Pastaj shtoni me kujdes pluhurin e kerrit, borzilokun dhe rigonin.
- Me ngadalë shtoni domatet, qiqrat dhe qumështin e kokosit.
- Përzijini dhe lërini të ziejnë për 15 minuta .
- Provojeni për kripëdhe piper.
- Pasi supa është gati shtoni brenda njokit e ziera duke i përzier deri sat ë kombinohen mirë.
- Supa me njoki është gati për t’u shërbyer.