MENU
klinika

"Receta e mamit"

Lakër e pjekur, ide e shkëlqyer për çdo vakt!

15.05.2020 - 15:50

INGREDIENTËT

  • 1 lakër e ndarë në disa copa të vogla
  • 3 lugë gjelle vaj ulliri
  • ½ lugë çaji me fara kumini
  • ½ lugë çaji me piper të zi
  • Majdanoz të freskët për servirje

UDHËZIMET

  1. Parangrohni furrën në 200 gradë.
  2. Merrni një tavë dhe vendosni në të një letër kuzhine.
  3. Vendosni lakrën e ndarë në disa pjesë. Sipër e spërkasni me vaj ulliri, kripë, piper dhe farat e kuminit.
  4. Përdorni një furçe kuzhine për t’i marinuar më mirë.
  5. I piqni në furrë për 30-35 minuta derisa sipërfaqet të kenë marrë një ngjyrë kafe të artë.
  6. Shërbejeni të ngrohtë me pak majdanoz sipër nëse dëshironi!