22.05.2020 - 14:26
INGREDIENTËT
- 5 speca të mëdhenj
- 1 qepë të vogël
- Domate të konservuara
- Mish viçi
- 2 gota oriz të gatuar
- 1 vezë
- 2 filxhan djathë cedar
- 1 lugë çaji kripë
- 1/2 lugë çaji piper
- 1 lugë gjelle erëza italiane
- 3 thelpinj hudhër të grirë
- 1/2 filxhan supë ose ujë
- Majdanoz
UDHËZIMET
- Shpëlani specat dhe hiquni pjesët e sipërme bishtat dhe farat.
- Në një tas, bashkoni së bashku qepën, domatet, mishin e grirë, orizin e gatuar, vezën, 1 gotë djathë të copëtuar, kripë, piper, erëza italiane dhe hudhrën e grirë.
- Përziejini mirë për tu kombinuar.
- Mbushni secilin spec me përzierje.
- Shtoni supën ose ujin tuaj në tenxheren me avull dhe vendosni specat sipër.
- Mbyllni kapakun.
- Dhe vendoseni tenxherën të bëhen specat.
- 5 minuta para se të mbarohen hidhuni sipër djathin dhe piperin dhe vendoseni përsëri kapakun për dy minuta.