29.05.2020 - 14:45
INGREDIENTËT
- 2 feta bukë thekre
- 1/4 filxhan krem kosi
- 3 lugë rrepë të copëtuar
- 2 lugë majonezë
- 2 lugë mustardë
- Kripë
- Piper i zi
- 4 gota spinaq
- 3 gota sallatë jeshile
- 4 copa djathë bri, të prerë në kube
- 4-5 feta rosto viçi
- 3/4 filxhan feta panxhari turshi
UDHËZIMET
- Thekni bukën.
- Ndërkohë në një enë hidhni kremin, rrepë, majonezë, mustardë, 3 lugë ujë, 3/4 lugë çaji kripë dhe piper 1/4 lugë çaji.
- Shtoni spinaqin, sallatën, djathin dhe përzijini mirë për të kombinuar.
- Pritini bukën e thekur dhe mishin në copa të vogla dhe përzijini me panxhar dhe hidhini mbi sallatën e përgatitur.