MENU

Lajmet e Fundit

21:04 Klinika Online
Dobitë e terapisë së ujit

Amanda, ndan disa këshilla rreth pishinave!

Kur zhvillohet një kampionat Amanda, hedhet në pishinë si një profesioniste, përqendrimi i saj është të mbajë veten të shëndetshme dhe në krye të lojës. Kur hyn në pishinë si...

20:55 Aktualitet
Shkaku dhe detajet

Humb jetën në Rumani oficeri shqiptar i SELEC

Një oficer i Kontaktit të Shqipërisë pranë Qendrës për Forcimin e Ligjit në Evropën Juglindore ka humbur jetën sot në Rumani, si pasojë e një aksidenti automobilistik. Oficeri, Ervin Dervina...

20:44 Ekonomia
Procedurat e reja

Trualli i dhënë për ndërtim, si përcaktohet pronësia?

Qeveria vendos procedurat për transferimin e pronave të paluajtshme publike të shtetit në njësitë e qeverisjes vendore. Vendimi ka për qëllim vendosjen nën një regjim të rregullt juridik të procedurës...

20:41 Sport
"Lufta nuk ka mbaruar"

McGregor kërkon hakmarrjen ndaj Khabib!

Conor McGregor insiston se lufta e tij me Khabib Nurmagomedov nuk ka mbaruar, por sipas tij, rivali po vrapon nga frika. Përballja mes McGregor dhe Khabib ishte një sfidë tepër...

20:40 Ekonomia
Ndryshon strategjia

Tatimet marrin masa të reja kundër evazionit fiskal

Qasja e re e Administratës Tatimore mbështetet në ndërgjegjësimin e tatimpaguesve dhe leximin e sjelljes së tyre përmes analizës së riskut. Ndërsa po monitorohet reflektimi në vetëdeklarime i subjekteve të...