MENU
klinika
Përgjigjet reumatologia

Shpesh më ndodh të kem këmbë të fryra dhe dhimbje. Më ndihmoni!

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Kam bajamet e zmadhuara dhe ndjej dhimbje kyçesh të tmerrshme

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet dermatologia

Kam akne në fytyrë dhe kam frikë mos më ngelin shenjat. Çfarë të bëj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet otorinolaringologu

Kohët e fundit më shqetëson gjakderdhja në hundë. Si ta ndaloj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Herë pas here kam hundët e bllokuara dhe dhimbje të madhe koke

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet okulisti

Kohët e fundit kam kruajtje dhe ënjtje të syve. Nga se vjen?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Jam me diabet, a mund të ha mjaltë bio? Nëse po, kur mund ta përdor?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet otorinolaringologu

Më shqetëson një tingull në vesh, për pak sekonda nuk dëgjoj

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku specialist

Gjuha ime ka një problem, refuzon të kripurat!

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet biokimisti klinik

Kam prolaktinën e lartë. A është kjo arsyeja pse nuk ngel shtatzanë?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet alergologu

Gjithmonë kam qënë alergjik ndaj pluhurit. Çfarë më këshilloni?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet neurologu

Prej disa muajve ndjej dhimbje koke. A ka një kurë natyrale?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...