MENU
klinika
Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Po bëj ca kohë që vuaj nga prostata. Si kurohet?

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Jam grua shtatzënë dhe kam hipertension. Çfarë të bëj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet kirurgu vaskular

Në këmbën e majtë kam disa kapilarë të kuq. Si hiqen?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Po bëj disa ditë që kam shije të hidhur në gojë. Si të shpëtoj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Si të shpëtoj nga ngërçet muskulare?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Morthi po më prek intensivisht duart dhe për shumë kohë

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku i përgjithshëm

Bëra një ngritje të peshave dhe kam këmbën të mpirë. Çfarë është?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Kam bërë analizat dhe kam dal me anemi. Çfarë të bëj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Kam të ënjtur në zonën anale dhe me dhëmb. Çfarë të bëj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Më ënjtet pak fytyra dhe më shtohen ndjesitë e të vjellës

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet dr. Apostol Vaso

Gjatë natës më mpihen këmbët dhe duart. Jam e shqetësuar

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Ka gati 2 muaj që në hundë ndjej aromë myku. Si të shpëtoj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...