MENU
klinika
PËRGJIGJET MJEKU

Ja përse nuk duhet t’i injoroni asnjëherë shenjat e lodhjes

PËRGJIGJET MJEKU

COVID-19/Cili është kujdesi që duhet të kemi për moshën e tretë?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Me metoda natyrale

Tensioni i lartë i gjakut, parandalimi dhe mbajtja nën kontroll

Ndryshimet në mënyrën e jetesës mund t’ju ndihmojnë të mbani nën kontroll dhe të parandaloni...

Si ta përmirësoni?

Shenjat që paralajmërojnë për probleme me qarkullimin e gjakut

Vështirë ta besosh, por trupi ynë mban rreth 60,000 milje enë gjakut Së bashku me...

Ushqimet që ulin rrezikun

Roli i dietës në kancerin e gjirit

Gratë që konsumojnë shumë fruta dhe perime në ditë janë më pak të rrezikuar që...

Përgjigjet mjeku

Çfarë duhet të dimë për PFO-në, sëmundja e lindur e zemrës

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Kur është koha e duhur për të marrë vitaminat gjatë ditës?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Kur nevojitet transfuzioni i plazmës së gjakut?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Pse fëmijët kanë tempeaturë të lartë dhe periodike?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Çfarë është atelektaza polmonare?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Astma është një sëmundje inflamatore kronike e rrugëve të frymëmarrjes...

Astma, hapa ndihmëse për ta përballuar

Astma është një sëmundje inflamatore kronike e rrugëve të frymëmarrjes e karakterizuar nga kriza periodike...

Ja disa prej tyre

Gishtat e ënjtura mund të jenë shenjë e një problemi të rëndë shëndetësor

Vuani nga artriti dhe inflamacioni ju ka shkaktuar ënjtje të gishtave. Ose ndoshta keni konsumuar...