MENU
klinika
Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Vuaj nga ulçera në duoden. Shërohet apo jo?

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Kam dhimbje të tmerrshme në vesh. Si ta kuroj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet dermatologia

Po vuaj nga kruarja e kokës dhe zbokthi. Si ta shëroj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet psikologia

Kam ankth dhe vetëvlerësim të ulët. Çfarë të bëj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet ortopedi

Po bëj ca kohë që kam dhimbje të gjurit. Si ta kuroj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku i përgjithshëm

Vajza ime 11 vjeçare ka probleme me skoliozën….

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet neurokirurgu

U kurova për hernie diskale por këmbën e kam të mpirë, më jepni një zgjidhje

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku i përgjithshëm

Më dridhen shumë duart, ju lutem më ndihmoni!

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Kam mishrat e dhëmbëve të gjakosur. Si t’i kuroj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Po bëj disa kohë që vuaj nga refluksi i stomakut. Çfarë të bëj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet gastrohepatologia

Vuaj nga ulçera në stomak. Çfarë më rekomandoni?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Po vuaj nga dhjamosja e mëlçisë. Çfarë duhet të bëj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...