MENU
klinika
Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Kohët e fundit më skuqen faqet. Çfarë mund të më thoni?

Përgjigjet dr. Apostol Vaso

Kam dhimbje në shpatulla prej më shumë se 10 vjetësh

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet dermatologia

Duart i kam të thata dhe më kruhen. Çfarë të bëj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Kam tharje fyti, rrjedhje hundësh dhe pak temperaturë

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Fëmija im po kalon lin e dhenve, kurohet me antibiotikë

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet dermatologia

Shpesh kam duart e plasaritura, si kurohen?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Po bëj disa ditë që e kam gjuhën të bardhë. Është myk?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet okulistja

Po bëj ca kohë që kam infeksion tek sytë. Si ta parandaloj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet dr. Apostol Vaso

Natën kam dhimbje tek fundi i shpinës. Çfarë mund të jetë?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Mezi ngjis shkallët kam probleme me gjunjët. Si kurohen?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Kam dhimbje të mëdha të kokës. Çfarë më këshilloni?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Kam problem me përqëndrimin kur dua të lexoj diçka. Çfarë të bëj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...