MENU
klinika

Në Berat

Pasuritë nëntokësore në Mbreshan

23.10.2018 - 14:09

Banorët e Mbreshtanit në Berat duhet të udhëtojnë 2 km për të mbushur ujë.

Uji i Mbreshtanit buron nga Mali i Shpiragut dhe për herë të parë depot e ujit në këtë fshat u ndërtuan gjatë kohës së pushtimit italian.

Banorët thonë se uji që buron nga Shpiragu ikën dëm dhe fshati duhet të marrë ujë nga Bogova.

Edhe pse kjo zonë është shumë e pasur me burime nëntokësore, nëpër shtëpitë e fshatit uji mungon dhe banorët thonë se shpesh u është premtuar, por deri tani asgjë nuk është bërë.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN