MENU
klinika

Emri i i ri

Rusia nuk e njeh emrin e ri të Maqedonisë

21.10.2018 - 12:47

Rusia nuk e pranon ndryshimin e emrit të ri të Maqedonisë.

Pas votimit në Kuvendin e Maqedonisë, nëpërmjet profit në rrjetin social Twitter të Ambasadës ruse në Shkup, dërgoi një mesazh ku thotë se e pranon Maqedoninë nën emrin e saj kushtetues dhe se këtë qëndrim nuk do ta ndryshoj.

Rusia e ka njohur Republikën e Maqedonisë me emrin e saj kushtetues më shumë se para 26 vjetësh dhe nuk do ta ndryshon qëndrimin e saj“, thuhet në mesazhin e Ambasadës. /Konica.al/