MENU
klinika

Ekspozita me 62 fotografi

Hapet ekspozita “Elbasani në vitet 1916-1918”

27.11.2018 - 09:44

“Elbasani në vitet 1916-1918” është titulluar ekspozita me fotografi të marra nga arkivat e Vjenës dhe të sjella në Elbasan për t’u njohur më shumë rreth historisë dhe kulturës së këtij qyteti. Ekspozita u bë e mundur nga Arkivi Digjital Elbasan dhe Bashkia e Elbasanit.  

Kryetari i Bashkisë tha se përherë e më shumë Elbasani surprizon me lashtësinë dhe kulturën e tij.
Ndërsa për kryetarin e Grupit Parlamentar Socialist Taulant Balla e rëndësishme është që Elbasani të promovohet kështu siç është në të vërtetë, me të gjitha vlerat e tij.

62 fotografi që sjellin Elbasanin e viteve 1916-1918 ku shohim një zhvillim dhe qytetërim të hershëm të një qyteti që ndoshta ka ende për t’u zbuluar. 

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN