MENU
klinika

Vendimi

Çfarë vendosi gjykata për autorët e vrasjes së vëllezërve Bilali?

29.04.2019 - 12:16

“Arrest me burg”, kjo është masa e dhënë sot nga Gjykata e Shkodrës për Arsen Stojkun dhe Mislim Ramën.

Të dy ata akuzohen si autorë të vrasjes së vëllezërve Bilali në Shkodër.

Edhe gjatë seancës së sotme Stojku dhe Rama kanë mohuar akuzat e ngritura ndaj tyre dhe kanë kërkuar masë lehtësuese.

Gjykata e Shkodrës u rrethua sot nga forca të shumta policie për çështje sigurie.