MENU
klinika

Akuzat menjëherë pas publikimit

Ronela Hajati ” Më kanë vjedhur këngën”

09.04.2019 - 15:51

Ronela Hajati javë më parë solli këngën më të re, por sipas fjalëve të saj kjo këngë është vjedhur.

Këngëtarja e ka bërë të ditur se dikush i ka vjedhur projektin e fundit, dhe kjo gjë e ka revoltuar.

Ajo përmes llogarisë personale në Instagram e ka bërë publike këtë gjë, por nuk e ka përmendur emrin e askujt përveç thjeshtë akuzës.