MENU
klinika

Çfarë ndodhi?

Polic i infiltruar? Protestuesit rrahin të riun

11.05.2019 - 21:47

Gjatë protestë së sotme një i ri është rrahur nga protestuesit pasi e kanë cilësuar si polic të infiltruar.

Për të riun ende nuk dihet asnjë e dhënë, përveç faktit se ai ka qenë mes protestuesve dhe ka provokuar.

Kaq është dashur që ata ta qëllojnë dhe ta rrahin deri sa e ka marrë policia.

Ai është përpjekur t’i shpëtojë turmës që i ka shqyer edhe rrobat.