MENU
klinika

Ja çfarë kërkon

Anulimi i zgjedhjeve, Voltana Ademi letër Policisë

17.06.2019 - 10:18

Kryetarja e Bashkisë Shkodër, Voltana Ademi i është drejtuar Policisë së këtij Qarku me një letër zyrtare.

Në këtë letër ajo kërkon lirimin e ambienteve të Komisioneve Zonale të Administrimit të Zgjedhjeve.

Në letrën e saj, Ademi thekson se Policia duhet të jetë prezentë dhe të mbështesë bashkinë e Shkodrës në lirimin e këtyre ambienteve, pas dekretit të Presidentit për anulimin e datës së zgjedhjeve.

Ademi i referohet ligjit për qeverisjen vendore dhe për këtë arsye kërkon që Policia të ndihmojë në lirimin e KZAZ-ve nr.2, nr. 4 dhe nr.5.